13.2 C
İstanbul
24 Ekim 2024, Perşembe
Kızılay Web Banner 728X090

Kasımpaşa evinde Antalyaspor’u konuk edecek

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta kapanış maçında Kasımpaşa sahasında Anatalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 20:00’de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak ve maç beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Lacivert-Beyazlı ev sahibi ekibinde; Ertuğrul Taşkıran sakatlığı nedeniyle Gaziantep FK’dan kiralanan Günay Güvenç ise sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Mustafa Erdilman ve Fedor Kudryashov sakatlıkları nedeniyle sahada olamayacaklar.

Kasımpaşa ile Antalyaspor daha önce 23 defa kozlarını paylaştı. Bu maçlarda 4 kez Kasımpaşa kazanırken, 12 maçta ise gülen taraf Antalyaspor oldu. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İstanbul ekibi, ligde aldığı 6 galibiyet 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 22 puan topladı ve 16. sırada bulunuyor. Antalya temsilcisi ise ligde 7 galibiyet 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı ve 25 puanı bulunuyor. Antalyaspor ligde 12. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa-Antalyaspor maçı muhtemel 11’ler

Kasımpaşa: Erdem Canpolat, Hadergjonaj, Tarkan Serbest, Donk, Yasin Özcan, Mickael Tirpan, Eysseric, Hajradinovic, Ben Ouanes, Chouiar, Fall

Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Fernando, Fredy, Larsson, Ndao, Ghacha, Mehmedi

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Stay Connected

0BeğenenlerBeğen
3,913TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Latest Articles