13.2 C
İstanbul
24 Ekim 2024, Perşembe
Kızılay Web Banner 728X090

Son Yaşadığımız Deprem Düşman Ülkelerin Yaptığı Bir Teknolojiden Dolayı Kaynaklanan Bir Afet Miydi? 

Doğal afetler sıklıkla yaşanan tehlikeli olaylardır.  İnsanlar doğal afetten dolayı oluşabilecek etkiden kendilerini korumak için her türlü çareyi aramaktadırlar. Bununla birlikte son zamanlarda yaşadığımız deprem olayı da oldukça tehlike yarattı. İnsanlar ise bunun için değişik görüşler belirtmektedirler. Peki son yaşadığımız deprem doğal afet mi yoksa düşman ülkelerin yaptığı bir teknolojiden dolayı kaynaklanan bir afet miydi? İnsanlar bu soruyu sormakta olup kendileri arasında farklı görüşler yapmaya çalışmaktadır.

Yine bununla birlikte insanların son yaşadığımız deprem doğal afet mi yoksa düşman ülkelerin yaptığı bir teknolojiden dolayı kaynaklanan bir afet miydi? 

Uzmanların Konu Hakkında Görüşleri

Uzmanlar ise bu soruya genellikle “hayır ” cevabını vermektedirler. Çünkü deprem geçmişte de yaşanan günümüzde de yaşanan yer kaymasının ciddi durumda tehlikeli bir olayıdır. Bunun yanı sıra son yaşanan deprem doğal afeti düşman ülkelerin yaptığı bir teknoloji darbesinden çok yer altındaki zeminden ve kayalardan kaynaklanan biyolojik özel bir durumdur.

Bilim adamlarının önceden deprem konusunda yaptığı bilgilendirme de bu kanıyı daha çok tetiklemektedir. Ayrıca komplo teorilerinin de oldukça fazlalaşması ve insanların yaşanan son Depremden sonra çokça etkilenmekte olup bu tür haberlere daha çok ilgi duymuşlardır ve böylece insanları bu tür haberlere inandırmak daha kolay olmaktadır.

Son yaşadığımız deprem doğal afet mi yoksa düşman ülkelerin yaptığı bir teknolojiden dolayı kaynaklanan bir afet miydi? Sorusuna her insanın yanıtı farklı olmaktadır. Ancak deprem doğal afet olduğu için oldukça risklidir bununla birlikte yine depremin yer hareketlerinden kaynaklandığını da bilmekteyiz. Ayrıca şu ihtimali de düşünmek gerekir ki düşman ülkelerin komplosu olsaydı eğer ülkemizin genelini sarsması gerekirdi. Ancak bu deprem sadece fay hatlarının yoğun olarak geçtiği yerleri ve buralara yakın yerleri kapsamıştır. Bunun sonucu ise bunun ülkelerin yaptığı bir teknolojik tehlike değil ancak bir doğal afet olarak görebilmekteyiz. İnsanlar bunun üzerine birçok yazı okuyup birçok bilim adamının açıklamasını dinlemektedir. Ancak her yazıya ve konuşulanlara da itibar etmemek gerekir.

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Stay Connected

0BeğenenlerBeğen
3,913TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Latest Articles