11.8 C
İstanbul
24 Ekim 2024, Perşembe
Kızılay Web Banner 728X090

Tribünde Hacıosmanoğlu farkı: Küfüre müdahale etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 5-0 mağlup ettiği Süper Kupa maçını tribünden takip etti. Yeni başkan olarak ilk derbi maçına gelen Hacıosmanoğlu’na kızı Ela eşlik etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maç öncesi bir grup taraftarın Fenerbahçe’ye yönelik küfürlü tezahüratlarda bulunmasına önce “Susun” işareti yapan Hacıosmanoğlu, ardından da “kucaklaşma” hareketi yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

TFF seçimlerinde “Futbolu, güzelliklerini, kardeşliği, barışı sağlamak için yola çıktık” diyen Hacıosmanoğlu’nun o anları sosyal medyada gündem oldu ve takdir edildi.

TFF başkanı olarak çıktığı ilk seremonide kupayı Beşiktaş takımına takdim eden Hacıosmanoğlu siyah beyazlı taraftarlar tarafından alkışlarla karşılandı. Hatırlanacağı üzere Trabzonpor’un stat açılışı için düzenlenen tören aynı gün Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba’nın vefat etmesi nedeniyle iptal edilmişti. Bordo mavililerin başkanı o dönem İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’ydu.

Açılış törenini Seba’nın vefat haberi nedeniyle iptal eden Hacıosmanoğlu Beşiktaş taraftarları tarafından TFF başkanı olarak alkışlarla karşılandı.

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Stay Connected

0BeğenenlerBeğen
3,913TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Latest Articles